De SolidWorks Usergroup is op 26 november te gast bij GEA Polacel in Doetinchem. Vanuit het gastbedrijf wordt uitvoerig ingegaan op de manier waarop Polacelmet SolidWorks producten ontwerpt. Hierbij wordt aandacht besteed aan het opzetten van ontwerpen in SolidWorks, modulair werken, het gebruik van standaardparts, simulatie en de koppeling naar productie en logistiek, inclusief het databeheer. Daarnaast wordt uitvoerig stilgestaan bij workflows in EPDM. De meeting wordt afgesloten met een trouble shoot ronde waarbij aanwezigen lopende issues bespreken rondom het gebruik en het update van SolidWorks, EPDM, eDrawings en andere modules.

Lees meer...

De meeting is verplaatst naar een later tijdstip dit jaar.

Op 1 juli 2015 is de SOLIDWORKS Usergroup te gast bij GEA Polacel in Doetinchem. Polacel ontwerpt, produceert en onderhoudt koeltorens voor verschillende industriële markten. Modulariteit, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop bij de ontwikkeling van nieuwe producten waarbij veel plaatwerk wordt gebruikt. Tijdens de meeting wordt, naast een introductie van het bedrijf Polacel, ingegaan op het ontwerpproces bij GEA Polacel en de rol van SOLIDWORKS daarin. Na een rondleiding door de productiefaciliteiten verschuift de focus naar Enterprise PDM. Het maken, gebruiken en aanpassen van workflows en de koppeling met ERP staan centraal.

Lees meer...

Op 20 mei vindt de SolidWorks Usergroup meeting plaats bij Dassault Systèmes in Den Bosch. Op het programma staat ondermeer het multi-disciplinair ontwerpen met electrical en tubing design, de nieuwste HP-hardware, SolidWorks tips en tricks en een outlook van SolidWorks. Het is een open meeting waarbij alle SolidWorks gebruikers welkom zijn.

Lees meer...